Silly question

Here everybody can post his problems with PhotoLine
bruce1951
Mitglied
Posts: 413
Joined: Sat 23 Apr 2016 17:03

Silly question

Post by bruce1951 »

My computer went to heaven and I'm setting up a new computer. Yes I lost my Photoline settings!!

All's fine. "So far"! Chance for a fresh start.

But one thing I'm having a brain failure on. When I try to use the Copy/Clone tool I keep getting the Layers options popping up whenever I right click. Help me figure out what my brain can't

thanks
User avatar
Gerhard Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 4144
Joined: Mon 18 Nov 2002 15:30
Location: Bad Gögging

Re: Silly question

Post by Gerhard Huber »

Activate the marked option:
RightMouse.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
bruce1951
Mitglied
Posts: 413
Joined: Sat 23 Apr 2016 17:03

Re: Silly question

Post by bruce1951 »

Thanks Gerhard.